کمک نیاز دارید؟

02133976943

cart-100x100-1.png
0
0 مجمودی سبد خرید
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

فهرست داخلی

فولیک اسید میزان مصرف در زنان

فولیک اسید .میزان مصرف در زنان

فولیک اسید فرمی از فولات و نوعی ویتامین B می باشد که همه افراد به آن نیاز دارند. اگر شما قصد بارداری دارید و یا باردار هستید، مصرف فولیک اسید قبل از بارداری همچنین مصرف فولیک اسید در بارداری بسیار با اهمیت می باشد. فولیک اسید جنین را نسبت به بروز برخی نواقص مادرزادی در امان می دارد. شما می توانید فولیک اسید مورد نیاز بدن خود را از ویتامین ها و غذاهای غنی شده به دست آورید. فولات نیز به طور طبیعی در پرتقال، سبزیجات سبز رنگ و حبوبات وجود دارد. فولیک اسید فرم صناعی از فولات می باشد. همانطور که عنوان شد، فولات به طور طبیعی در میوه ها، سبزیجات و مغزیجات وجود دارد. فولیک اسید و فولات به بدن کمک می کند تا سلول های قرمز خونی جدید و سالم تولید شود. سلول های قرمز خون، وظیفه اکسیژن رسانی به بخش های مختلف بدن را به عهده دارند. اگر بدن نتواند به مقدار کافی سلول های قرمز تولید کند، بیماری آنمی ایجاد می شود. آنمی زمانی روی می دهد که خون نتواند اکسیژن رسانی موثر به بدن را تامین کند و این منجر به ضعف می گردد. بنابراین اگر شما فولیک اسید کافی دریافت نکنید، به نوعی از آنمی به نام آنمی ناشی از فقر فولات دچار خواهید شد.

 

مصرف فولیک اسید در زنان

همه افراد به مصرف فولیک اسید نیاز دارند، اما اهمیت مصرف فولیک اسید در زنان بسیار ویژه است:

  1. فولیک اسید قبل از بارداری: مصرف فولیک اسید قبل از بارداری همچنین مصرف فولیک اسید در بارداری جنین در حال رشد را نسبت به برخی نواقص در امان می دارد. این نواقص در هفته های اول بارداری روی می دهد. در این زمان افراد نسبت به بارداری خود آگاه نیستند. مصرف فولیک اسید قبل از بارداری همچنین به پیشگیری از سقط کمک می کند. عوارض مصرف نکردن فولیک اسید در بارداری برای جنین بسیار خطرناک می باشد، از آنجا که بارداری ممکن است به طور ناخواسته روی دهد، بنابراین بهتر است خانم هایی که به لحاظ جنسی فعال هستند به طور روزانه مقدار فولیک اسید کافی استفاده کنند.
  2. پیشگیری از ابتلا به آنمی: عدم مصرف کافی فولیک اسید در زنان نوعی آنمی به نام آنمی ناشی از فقر فولات را به دنبال دارد. آنمی ناشی از فقر فولات در خانم هایی که در سنین باروری قرار دارند نسبت به مردان شایع می باشد.

علائم آنمی ناشی از فقر فولات عبارت است از:

  • خستگی
  • سردرد
  • رنگ پریدگی
  • زخم های دهانی و زخم هایی روی زبان

نکته مهم:

  • مقدار مصرف فولیک اسید در زنان به طور روزانه ۴۰۰ میکروگرم می باشد. خانم های باردار باید ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم فولیک اسید را به فرم ویتامین و یا به دنبال مصرف برخی غذاها به دست آورند.

برخی از زنان با مشکلات خاص ممکن است روزانه بیشتر به اسید فولیک نیاز داشته باشند. نمودار زیر مقدار مصرف اسید فولیک مورد نیاز در این زنان را نشان می دهد:

اگر شما: مقدار اسید فولیک که باید روزانه مصرف کنید

فولیک اسید قبل از بارداری و مصرف فولیک اسید در بارداری

مصرف ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم فولیک اسید قبل از بارداری و در طول آن برای شما ضروری است، که شما می توانید با مصرف ویتامین پریناتال این مقدار فولیک اسید را به دست بیارید.
در صورت داشتن فرزند مبتلا به نواقص مربوط به لوله عصبی و قصد بارداری مجدد مصرف ۴۰۰۰ میکروگرم فولیک اسید برای شما ضروری خواهد بود. تحقیقات نشان می دهد مصرف این مقدار فولیک اسید احتمال ایجاد چنین نواقصی را در بارداری های بعدی کاهش می دهد.
داشتن سابقه خانوادگی در بروز نواقصی مانند اسپینا بیفیدا در این شرایط پزشک مقدار ۴۰۰۰ میکروگرم فولیک اسید را برای شما در نظر خواهد گرفت.
ابتلا به اسپینا بیفیدا و قصد بارداری خانم های مبتلا به اسپینا بیفیدا بیشتر در خطر به دنیا آوردن نوزادی هستند که به این مشکل دچار است. بنابراین در این شرایط پزشک مقدار ۴۰۰۰ میکروگرم فولیک اسید را در نظر خواهد گرفت.
در صورت مصرف داروهایی که برای درمان صرع، دیابت نوع ۲، آرتریت روماتوئید یا لوپوس مصرف می کنید. با پزشک خود صحبت کنید. مکمل اسید فولیک می تواند با این داروها تداخل پیدا کند.
دریافت دیالیز به دلیل بیماری های کلیوی در این شرایط باید در مورد مقدار مصرف فولیک اسید با پزشک خود در ارتباط باشید.
ابتلا به بیماری هایی مانند بیماری التهابی روده یا بیماری سلیاک این بیماری ها بر جذب فولیک اسید تاثیر می گذارد. در این شرایط مقدار مصرف فولیک اسید در زنان توسط پزشک تعیین می شود.

نکات مهم:

  1. به طور کلی به خاطر داشته باشید، مصرف فولیک اسید بیش از ۱۰۰۰ میکروگرم در روز مجاز نمی باشد، مگر آنکه پزشک چنین مقادیری را نسخه کند.
  2. افزایش مقدار مصرف فولیک اسید در زنان علائم فقر ویتامین B12 را مخفی می کند. فقر ویتامین B12 ممکن است، آسیب به عصب را همراه داشته باشد.
  3. به خاطر داشته باشید، خانم ها در سنین یائسگی نیز به مصرف ۴۰۰ میکروگرم فولیک اسید در روز نیاز دارند.

 

3 دیدگاه دربارهٔ «فولیک اسید میزان مصرف در زنان»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *